czwartek, 12 listopada 2015

                                                                spaghetti po zielonemu
Potrzebne:
- makaron
- szpinak
- kozi ser
- bazylia
- pieprz
- sól
- majeranek
Narzędzia:
- garnek
- mikser
- łyżka (duża)
Sposób przygotowania:
Makaron włożyć do garnka, następnie
zmiksować szpinak a, podczas miksowania dorzucić majeranek i bazylię. Do zmiksowanego szpinaku dodać kozi ser. Jak szpinak jest już jasno zielony to należy go popieprzyć. Gotowy makaron posypać solą i dać do inego garnka gdzie makaron zostanie zalany szpinakiem i wymieszany łyżką.            Smacznego :D            

                                                                                                                     Patryk Panek

1 komentarz:

  1. Ortografia cichutko popłakuje w kącie w kilku przypadkach, zwłaszcza w nagłówku! Nie chciało się Maryli sprawdzać w słowniku, a jednak powinna. 3

    OdpowiedzUsuń